Éttermed, kávézód van? Borozód, söröződ megjelenését dobnád fel? Nálunk jó helyen jársz!

Szakértő kezekben

Étlapok, itallapok, menüsorok tervezését nyugodtan ránk bízhatod! Vendéglátóipari diplomával és gyakorlattal látunk neki a feladatnak, hogy a végeredmény ne csak a design, hanem a szakmai követelményeknek is maradéktalanul megfeleljen. A Vendégeid pedig örömmel lapozgatják majd, ebben biztos lehetsz!

Árajánlatot kérek!

Az eredmény

Legyen az étlap, itallap, borlap, menüsor, az általunk tervezett és szerkesztett kiadvány mindig:

  • Tökéletesen illik a vendéglátó üzleted stílusához, hangulatához;
  • Figyelemfelkeltő;
  • Precizitást, igényességet tükröz a Vendéged felé;
  • Vendéglátóipari követelményeknek megfelelően tagolt;
  • Ergonómiai szempontok alapján szerkesztett, hogy irányítsa a Vendég figyelmét és könnyen megtaláljon benne mindent, amit keres;
Árak, méretek

Kiadványaink méretét a Megrendelőnk szabadon választhatja, mind szabvány, mind teljesen egyedi méretekben vállaljuk az étlapok, itallapok tervezését. Az árak nagyban függnek a kért design részletgazdagságától, a kiadványban elhelyezett szöveg mennyiségétől, ezért minden esetben egyedi árajánlatot adunk az igények felmérését követően.
Az oldalon megtalálod tájékoztató jellegű árainkat, melyek iránymutatásul szolgálhatnak, azonban gyakran ennél kedvezőbb árat tudunk adni. A korábban általunk készített étlapon, itallapon szereplő egyes információk – kapcsolati adatok, árak, étel megnevezések – változását ingyenesen módosítjuk.

A 2018.02.28-ig beérkező több lapos étlap, itallap megrendelésekhez ingyen tervezünk Neked egy egyoldalas egyedi szórólapot, amit nyomdakész .pdf formátumban adunk át.Megnézem az árakat!

Igényfelmérés

Amennyiben árajánlatot kérsz tőlünk, kérjük írd meg nekünk a weboldalad címét, ahol a vendéglátó üzletedről találhatunk képeket vagy csatolj leveledhez néhány fotót, hogy minél pontosabb képet alkothassunk a feladatról. Bármilyen munkát is végzünk, nekünk kiemelten

fontos, hogy minél jobban megismerjük az üzletedet

, a tevékenységedet, hiszen mi sosem dolgozunk sablonokból.

Szada vonzáskörzetében – Gödöllőn, Veresegyházán, Erdőkertesen, Mogyoródon – található üzletedbe igény esetén személyesen is ellátogatunk egy konzultációra.

Árajánlatot kérek!