Szakmai kapcsolódás avagy személyes történet

Diplomámat a Budapesti Gazdasági Főiskolán szereztem vendéglátó és szálloda szakon. Szakmai gyakorlat és diákmunka során megfordultam több budapesti és Budapest környéki szállodában, ahol több terület munkájába is sikerült betekintést nyernem.

Magasabb minőség

Hiszem, hogy az iparág működéséről megszerzett szaktudásom lehetővé teszi, hogy a vendéglátó- és szállodaiparban tevékenykedő Megrendelőimmel a közös munka jelentősen hatékonyabb, eredményesebb legyen. A szakma rejtelmeibe belelátva lehetőségem van olyan honlapokat és grafikai anyagokat készíteni, ami a Vendégek elvárásainak és a szakmai követelményeknek egyaránt megfelel. A vendéglátóipari egységek esetén különösen fontosnak tartjuk, hogy a honlap és minden kapcsolódó grafikus arculati anyag összhangban legyen egymással és híven tükrözze a hangulatot, amelyet a Vendég személyesen is megtapasztalhat látogatása során. A weboldal tartalmára, felépítésére vonatkozó marketing tippekkel segíteni tudjuk, hogy a célközönség ne csak megtalálja a weboldalunkat, hanem a FOGLALÁS akciógombot is használja.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a vendéglátóiparnak?
  • Az Üzlet stílusához igazodó, felhasználóbarát, könnyen átlátható, többnyelvű design honlap, ét- és itallap beágyazással, foglalási lehetőséggel;
  • Céges arculati elemek – logó, névjegykártyamárkaépítést támogató tervezése;
  • Étlapok, ital- és borlapok, alkalmi menü- és ültetőkártyák grafikai tervezése;
  • Szórólapok, prospektusok, termék- és szolgáltatásismertető kiadányok szerkesztése, design tervezése;
Akciók
A 2018.02.28-ig beérkező több lapos étlap, itallap megrendelésekhez INGYEN tervezünk Neked egy egyoldalas egyedi szórólapot, amit nyomdakész .pdf formátumban adunk át.
Berencsi Tímea
webdesigner, grafikus
„Válj láthatóvá, Légy felismerhető, Maradj emlékezetes”


Árajánlatot kérek!