Szakmai kapcsolódás avagy személyes történet

2009-ben kaptam kézhez közgazdász diplomámat, ekkor már egy éve az egyik Big4-nál dolgoztam könyvvizsgáló asszisztensként. Az ott töltött évek alatt elsősorban a bankok, befektetési alapok, lízingcégek működésébe volt lehetőségem mélyebben betekinteni. Ezt követően egy lízingcégnél dolgoztam kis- és középvállalati hitelbírálóként, hitelelemzőként. Mindeközben 2016-ra levizsgáztam az ACCA képzés F szintjének moduljaiból.

Magasabb minőség

Hiszem, hogy a korábbi szakmai tapasztalatom segít abban, hogy a pénzügyi- és számviteli szolgáltató és tanácsadó cégekkel hatékonyabban tudjak együttműködni. A szakmai folyamatokba belelátva készen állok arra, hogy mind külső megjelenésében, mind pedig szerkezeti felépítésében kiemelkedő minőségű honlapot készítsek a szektorban tevékenykedő Megrendelőimnek. Ezen felül a weboldal tartalmi elemeit tekintve is értékes tanácsokat tudok adni, melyekkel a honlap elérhető konverziója számottevően növelhető.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk az pénzügyi – és számviteli szektornak?
  • Bemutatkozó weboldal készítés, egyedi designnal, bloggal;
  • Megbízhatóságot, professzionalitást, elenganciát sugárzó arculati elemek – logó, névjegykártya, prospektusok, levélpapír – tervezése;
Akciók
A 2018.02.28-ig beérkező komplett – ábra + felirat – logó megrendelésekhez INGYEN tervezünk Neked egy egyedi, modern kétoldalas névjegykártyát, amit nyomdakész .pdf formátumban adunk át.
Berencsi Tímea
webdesigner, grafikus
„Válj láthatóvá, Légy felismerhető, Maradj emlékezetes”


Árajánlatot kérek!