Szakmai kapcsolódás avagy személyes történet

A táplálkozástudomány biológiai, kémiai alapjaiba már a Főiskolán is nagy érdeklődéssel tekintettem be. Az elmúlt években az egészségtudatos táplálkozás mellett előtérbe került, hogy a fizikai erőm növelését hogyan tudom a megfelelő táplálék kiegészítőkkel támogatni. Sok tanulás, utána olvasás és sok kipróbált termékkel a hátam mögött elmondhatom, hogy könnyedén eligazodok a táplálék kiegészítők „polcain”. A rendszeres, életvitelszerű mozgás – elsősorban funkcionális, súlyzós és HIIT edzések – már évek óta a mindennapjaim része. Emellett a nagyobb hazai fitness rendezvényeken szeretek betekinteni a legkülönbözőbb fitness irányzatokba. Összességében elmondhatom, hogy átfogó képem van a fitnesz- és táplálékkiegészítő iparról.

Magasabb minőség

Az évek alatt felhalmozott tudással a kezemben, és a tudatos, aktív, egészséges életmód melletti elhivatottságommal felvértezve kiemelkedő hatékonysággal tudok együtt dolgozni Veled a honlapod, az arculatod, az online marketinged grafikai kidolgozásában. Hiszek abban, hogy mind a weboldal készítés, mind pedig a piaci, egyéni-specifikus szempontoknak megfelelő arculat kialakítása csak akkor lesz igazán sikeres, hogy az az Ügyféllel egy aktív, közös munka eredménye. Akár edző vagy, akár táplálékkiegészítők gyártásával, forgalmazásával foglalkozol, biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk találni a közös hangot, hogy együtt sikeresen megalapozzuk vagy fellendítjük a márkádat.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk edzőknek, táplálékkiegészítő gyártóknak, forgalmazóknak?
  • Látványos, modern weboldalak, bemutatkozó honlapok készítése;
  • A tömegből kitűnő céges arculati elemek – logó, névjegykártya – tervezése;
  • Termékismertető szórólapok, prospektusok, kiadványok szerkesztése, grafikai tervezése;
  • Facebook oldalakra online marketing anyagok tervezése;
  • Reklámtermékekre – edzőpóló, kulacs, edzőtáska – kerülő grafikák design tervezése;
Akciók
Sporttal, egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatos honlapok 2018.02.28-ig beérkező megrendelése esetén egy Facebook vagy újság hirdetés alkalmas online marketing anyagot INGYEN tervezünk Neked.
Berencsi Tímea
webdesigner, grafikus
„Válj láthatóvá, Légy felismerhető, Maradj emlékezetes”


Árajánlatot kérek!