Szakmai kapcsolódás avagy személyes történet

A haza borászathoz a Vendéglátóipari Főiskolán kerültem először közel, ahol fakultatív Sommelier órákon vettem részt. A hazai borfesztiválok és borvidékek gyakori látogatója lettem. Mindig arra törekedtem, hogy mind a borvidékek, mind a borászatok terén a hazai borászat minél szélesebb spektrumával megismerkedjek. 2015-ben nagy álmom vált valóra: telepítettük az első tőke borszőlőket a kertünkben. Mostanra túl vagyunk az első szüreten, a Cabernet Sauvignon és az Olaszrizling is a pincében vár a további borkezelésekre, palackozásra. Számomra mindig öröm és tökéletes kikapcsolódás a szőlőben dolgozni, még akkor is, ha az sokszor komoly fizikai munkát jelent.

Magasabb minőség

A fentiek fényében bátran állíthatom, hogy közös szerelmünk a bor. Hiszem, hogy minden borászatnak, évjáratnak, sőt minden egyes bornak története, sajátos hangulata van. Célom, hogy grafikusi munkámban ezt méltón kifejezésre juttassam, miközben a borászati, szőlészeti tudásomat is egyre bővítem.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a borászatoknak?
  • Bemutatkozó honlap készítése a borászat stílusához, az általa képviselt értékekhez igazodva;
  • Erős márka építésére alkalmas arculati elemek- logó, névjegykártya, szórólap – tervezése;
  • Borcímke tervezés stílusosan;
  • A borvidéket, a borászatot ismertető prospektusok, kiadványok szerkesztése, design tervezése;
  • Borvacsorákra, rendezvényekre borlapok, menükártyák design tervezése;
  • A modern és a hagyományőrző szemlélet egyesítése a design elemekben;
Akciók
A 2017.10.17. után beérkező első, egy 2017-es évjáratú borra kért borcímke design terv megrendelést INGYEN vállaljuk egy olyan borászat számára, akinek a borai kereskedelmi forgalomban kaphatóak.
Berencsi Tímea
webdesigner, grafikus
„Válj láthatóvá, Légy felismerhető, Maradj emlékezetes”


Árajánlatot kérek!