Mit kell tudnod rólam?
Berencsiné Berényi Tímea, webdesigner, grafikus vagyok.

Közgazdász diplomámat vendéglátó és szálloda szakon szereztem. Főiskolai szakmai gyakorlatok során megfordultam több szálloda különböző munkaterületein. A Budapesti Gazdasági Főiskola elvégzését követően könyvvizsgáló asszisztensként, majd hitelelemzőként dolgoztam.

Szabadidőm nagy részét a kertben töltöm, ott is elsősorban a kis szőlőnkben munkálkodok. Nem csoda hát, ha hobbim a borászkodás.

Az informatika világában mindig is otthonosan mozogtam, elsősorban a webprogramozás, az adatbáziskezelés érdekelt. Őszintén szólva már általános iskolában szerettem 💻 kódolni 💻. 🤣

Fiaim születését követően az aktív, egészséges életmód és a kreativitás kerültek előtérbe az életemben, ekkor végeztem el egy webdesigner tanfolyamot. Azóta folyamatosan fejlesztem magam, mind a grafikai programok, mind pedig a html, css kódolás területén. Hiszem, hogy a más szakmákban szerzett tapasztalatom segít nekem abban, hogy ezeknek az iparágaknak nem csak design, hanem szakmaspecifikus szempontokból is kiváló honlapokat készítsék.

Célom, hogy Ügyfeleimet tanácsokkal segítsem a honlapjuk sikeres marketing stratégiájának kialakításában, valamint tartalmi és keresőoptimalizálási ötletekkel javítsam a weboldaluk konverzióját.

Hiszem, hogy semmi sem lehetetlen.

Fontosnak tartom, hogy az általam készített honlapok ne csak látványosak, hanem gyorsak, könnyen átláthatók, ergonomikus elrendezésűek, egyszóval felhasználóbarátak legyenek.

Keress, és megvalósítom az elképzeléseid!