Márkaépítés

Minden céges arculati elem alapja a logó. Azonosít és megkülönböztet. Asszociatív. Összekapcsol.

A márkánk alapköve.

Ahogy Vevőink, úgy Kollégáink tudatába is beépül.

A Te logódnak milyen értékeket kell tükrözni? Mik azok az érzések, amiket ki kell váltania? Megbízhatóság? Természetesség? Precizitás? Elegancia? Könnyedség? Erő? Lendület? Harmónia? Életöröm? Szakértelem?

Keress minket és mindent alaposan átbeszélünk, hogy megalkossuk együtt a Logót, ami teljes összhangban van a cégeddel és minden szükséges szakmai kritériumnak megfelel, ami biztosítja, hogy valóban felépíthess rá egy márkát.

Szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, ezért írtunk egy blogbejegyzést, a Nagy logó ügy címmel, amiben minden fontos szakmai szempontot ismertetünk Veled.

Mit kapok?

Fontos még, hogy tisztában légy vele, mi is egy logó pontosan, mit fogsz tőlünk kapni. A logó tulajdonképpen egy vektorgrafikus alakzat. A pixelgrafikus alakzatok – mint amilyenek a fényképek, vagy a képszerkesztőben, például PhotoShop-ban készült ábrák – felnagyítva kis képpontokból állnak, nagyon lekicsinyítve viszont elmosódottak. A vektorgrafikus alakzatok ezzel szemben korlátlanul kicsinyíthetők és nagyíthatók, ezzel elérve, hogy az átadott .eps vagy .ai formátumú logót szabadon felhasználhasd minden felületen, weboldalon, óriásplakáton, reklámajándékokon, szórólapokon és még sorolhatnám.


Megnézem a referenciamunkákat!

Árképzés

Ez az oka annak, hogy egy általad, akár kézzel, akár képszerkesztőben rajzolt „logó” nem alkalmas betölteni a feladatát. Amennyiben kreatív vagy és Neked már van kész terved, hogy milyen logót szeretnél, akkor a normál árakhoz viszonyítva lényegesen alacsonyabb áron „átrajzoljuk” Neked vektoros alakzattá. Nincs más dolgod, mint a rajzot szkennelve elküldeni nekünk emailben.

A logótervezés ára attól is függ, hogy csak feliratot kérsz vagy ábrát is szeretnél a logódba. Függ továbbá attól is, hogy mennyire vannak konkrét elképzeléseid, illetve milyen mértékben bízod a mi fantáziánkra a logót. A logó stílusa is változtathat az áron, hiszen egy minimál stílusú logó megrajzolása kevesebb időráfordítást igényel, mint egy részletgazdagabb logó kidolgozása. A mi célunk mindig az, hogy korrekt, az időráfordítással arányos árat biztosítsunk!

Tájékoztató jellegű árainkat megtalálod az oldalon, azonban a döntés előtt kérj mindig egyedi árajánlatot!

Megnézem az árakat!

A logóhoz bónuszként egy komplett arculati színpalettát is elkészítünk Neked, ami nélkülözhetetlen segítséget nyújt majd a további arculati elemek vagy akár az iroda berendezésének kialakításában.

A 2018.02.28-ig beérkező komplett – ábra + felirat – logó megrendelésekhez ingyen tervezünk Neked egy egyedi, modern kétoldalas névjegykártyát, amit nyomdakész .pdf formátumban adunk át.
Mottó

Ne feledd a mottónk:

Válj láthatóvá, légy felismerhető, maradj emlékezetes!

A Kelda WebGrafika Iroda ebben nyújt segítséget!

Árajánlatot kérek!