Családi- és céges alkalmakra vállaljuk egyedi meghívók, üdvözlő- és képeslapok, asztali és falinaptárak design tervezését.

Meghívók

Különleges alkalomra készülsz? Megtervezzük Neked teljesen egyedi, Rád szabott esküvői, eljegyzési, keresztelő, vagy akár szülinapi meghívódat! Mi nem használunk előre gyártott sablonokat, teljesen a Te/Ti stílusodra szabjuk a meghívót!

Üdvözlőlapok

Ünnepekre elkészítjük Neked a saját, egyedi üdvözlőlapodat, képeslapodat, amit elküldhetsz rokonoknak, barátoknak. A képeslapokra saját fotód, képed is felkerülhet, amit szükség esetén retusálunk, elvégezzük rajta a szükséges minőség és színjavítási korrekciókat. A célunk, hogy olyan üdvözlőlapokat készítsünk, ami a címzetteknek

örök emlék marad

és ami a polcukat is díszítheti, nem csak egy lesz a bedobozolt gyűjteményből.

Naptárak

Megajándékoznál valakit egy naptárral, de unod, hogy mindenhol csak sablonok közül lehet választani, amikor Te teljesen egyedit szeretnél? Mi teljesen a megajándékozott személyére szabjuk a naptárat! Szerepelni fog benne minden szülinap, névnap, évforduló, közös emlék, amit csak kérsz! A fotók minőségét, színvilágát minden esetben feljavítjuk, ha kell, retusáljuk. A mintázatot, színvilágot, hangulatot, a méretet mind-mind Te határozhatod meg.

Szeretnéd, ha mindig kéznél lehetne a képes naptárad? Készítünk Neked egy olyan mini, képes naptárat, amit tarthatsz a táskádban, ridikülödben is vagy kiteheted a munkaasztalodra.
Lehet bármennyire kicsi is az író-, munkaasztalod, lehet nagyon zsúfolt, ez biztosan el fog férni rajta!

Megnézem a referenciamunkákat!

Az elkészült anyagokat használhatod:

  • Személyre szabott ajándékként családtagjaidnak, barátaidnak;
  • Dolgozói ajándékként;
  • Promóciós termékként vásárlóidnak;
  • Online felületen, nyomdai költség nélkül;

Árajánlatot kérek!